Campanii SMM

Anunturile sponsorizate cresc rata de conversie si aduc clienti noi pe site

Anunturi Facebook

Structuram si implementam Campanii publicitare Facebook care lucreaza pentru campaniile de răspuns direct.

in cazul in care nu ati auzit, Facebook este imens. Acesta este, de departe, cea mai mare sursa de publicitate de afisare on-line la nivel mondial, cuprinzand mai multe afisari publicitare decat urmatorii 3 mari concurenti ai acestuia - insumate!
La nivel mondial, Facebook a depasit 1 miliard de utilizatori in prezent, cu un utilizator mediu ce petrece 7ore pe luna in reteaua sociala.

Dar ce inseamna asta pentru dumneavoastra? Aceasta inseamna ca puteti gasi publicul dvs. tinta perfect de pe Facebooksi de a va prezenta oferta acestora.
Aceasta inseamna ca puteti creste semnificativ volumul de vânzari folosind Facebook Ads. si aceasta inseamna ca, daca nu utilizati in mod eficient Facebook, veti cadea in spatele concurentilor dvs.!

Ce fac Devoratorii de Anunturi Facebook?

Serviciul nostru de Facebook Advertising este deplin cuprinzatoare si include tot ceea ce este necesar pentru a obtine o campanie pe Facebook PPC de la zero si sa ruleze fara probleme.

Iata o defalcare a elementelor incluse in serviciul nostru de management Facebook Ads:

  • Serviciile de Management a Campaniilor de Facebook Ads
  • Planificarea si Configurare campanie
  • Crearea Contului
  • Copywriting
  • Crearea de anunturi
  • Raportare Saptamânala / lunara
  • Optimizarea campaniei de zi cu zi
  • Urmarirea conversiilor
  • Consultare pagina aterizare

AdRoll Retargeting in Facebook

Retarghetarea utilizatorilor in spatiul lor de socializare

Pentru a profita in totalitate de avantajele retelei de socializare Facebook, prin AdRoll Retargeting existaposibilitatea de a aduce vizitatorii inapoi pe site-ul dvs. Vom redirectiona vizitatorii site-ului dvs. cu anunturi direct pe pagina lor de noutati, chiar printre cele mai recente actualizari ale prietenilor lor,si ii vom directiona inapoi pe site-ul dvs.

Pentru Campanii de continut Sponsorizat pe LinkedIn si Instagram, va rugam sa ne contactati.

Postari gratuite in pagina de Facebook

Va optimizam site-ul si ne asiguram ca postarile pe Facebook transmit mesaje eficiente.

Pentru a oferi un plus valoare colaboratorilor nostri, oferim gratuit timp, resurse si cunostinte in ceea ce priveste administrarea paginilor de Facebook. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.

Acest site foloseste cookies. Mai multe informatii. Navigand in continuare iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accepta.