Campanii de Publicitate Google AdWords
B2B & B2C

"Sistarea reclamelor pentru a economisi bani este ca si cum ai opri ceasul, pentru a economisi timp"

AdWords Cautare, Display, Remarketing si Video

Campaniile AdWords sunt considerate o extensie naturala a optimizarii SEO, un ajutor suplimentar si necesar pentru a livra mesajul corect unui public bine definit prin intermediul anunturilor care se platesc de fiecare data cand un utilizator alege sa dea Click pe un anunt creat de catre partenerul AdWords; anuntul poate fi tip text sau de tip imagine.

5 milioane RON reprezinta experienta noastra in monitorizarea si optimizarea bugetului in cadrul campaniilor AdWords si increderea in performantele noastre din partea clientilor nostri.

Parteneri Google AdWords, certificati din 2012, ne dedicam setarilor si monitorizarii campaniilor Search, Display, Video si Remarketing pe Google AdWords, tinand cont de necesitatile si profilul fiecarui business.

Este adevarat faptul ca, atunci cand o campanie nu beneficiaza de setarile corespunzatoare, poate duce la o pierdere de buget, intr-un ritm alert. In schimb, gestionarea acesteia cu grija de catre o echipa de experti pasionati si calificati, duce la marirea notorietatii brandului, la cresterea ratei de Click si la Conversii.

Aveti campanii AdWords si doriti o evaluare gratuita a performantelor?

Aplica acum si beneficiezi de costuri 0 pentru Evaluarea Campaniilor de catre un Specialist

Solicitati o oferta

contactati-ne
Acest site foloseste cookies. Mai multe informatii. Navigand in continuare iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accepta.