Social Media Marketing

In Romania, 7 milioane de persoane acceseaza zilnic Facebook. Tu stii cum si carui public sa te adresezi?

Extrem de eficient pentru marketing B2B si B2C

În 2015, campaniile de social media s-au dezvoltat intr-un ritm alert. Cu atât de multe canale disponibile pentru branduri, de la evidenta retea sociala Facebook, dar si Instagram, LinkedIn, Twitter si Pinterest – cu servicii de nisa, se observa posibilitatea brandurilor de a efectua actiuni speciale si foarte bine targhetate.

Social media este un instrument extrem de eficient pentru marketing B2B si B2C, deoarece aceasta ajuta la:

  • Notorietatea brand-ului
  • Umanizarea companiilor B2B
  • Conectarea cu influentatorii din industrie si clientii
  • Cresterea ratei de conversie

In functie de serviciile prestate, putem stabili in care dintre retelele de social media este necesara prezenta brand-ului dvs. si unde se poate maximiza rata de investitie.

Pe langa anunturile sponsorizate, un rol important il ocupa administrarea conturilor sociale si prezenta constanta alaturi de fanii unei pagini. Specialistii nostri ofera suportul si experienta necesara pentru a crea si publica mesajele potrivite publicului in asa fel incat sa-i fidelizeze si sa-i converteasca. Aceasta actiune, de cele mai multe ori face parte din strategia noastra de optimizare SEO iar clientii nostri, beneficiaza gratuit de acest serviciu, in functie de abonamentele de SEO active.

E important de stiut ca fanii sunt un public cald care este mult mai usor de convertit, un public care este pregatit sa socializeze si mai ales ca, poti in mod gratuit prin distribuirea postarilor, sa cresti organic comunitatea.

Consultati un specialist Social Media Marketing pentru a va oferi toate detaliile necesare cu privire la postarile in pagina de Facebook a activitatii dvs. sau informati-va cat v-ar costa o administrare completa si o promovare a paginii in sectiunea Preturi SMM

Acest site foloseste cookies. Mai multe informatii. Navigand in continuare iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accepta.