Content Writing & SEO Copywriting

Nu exista un mod mai potrivit sa incepem discutia despre Content Writing si Copywriting decat reamintind filozofia: 'Content is King' sau 'Continutul e rege'.

Ce inseamna Continutul e Rege?

Content Writing si SEO Copy Writing sunt doua servicii care au ca si scop obtinerea unui continut unic, calitativ si conform strategiilor din campania ta de SEO / SEM / Afiliere.

In primul rand, continutul, descrierea unei pagini sau a unui produs, trebuie sa fie unica pentru a nu risca o declasare sau chiar o penalizare automata sau manuala de catre motorul de cautare. Odata trecut acest prag trebuie avut in vedere ca acel continut este si SEO Friendly.

Echilibrul este foarte important in acest serviciu complementar pentru SEO. Este vorba despre un serviciu complet care ofera continut nou atat pentru site-ul dvs. cat si pentru campanii de promovare off site. In acest sens, agentia noastra are parteneriate cu Trust-uri Media prin intermediul carora oferim clientilor nostri cele mai calitative surse de promovare.

Doriti informatii suplimentare?

contactati-ne
Acest site foloseste cookies. Mai multe informatii. Navigand in continuare iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accepta.