O monitorizare corecta creste eficienta campaniilor:
investiti, convertiti, analizati si reinvestiti.

Obtineti rezultate concrete si usor de masurat cu ajutorul campaniilor de promovare

Buna ziua,
Vreau si eu o oferta pentru AdWords

Buna ziua,
Ati mai derulat campanii in trecut si doriti sa le imbunatatiti performanta sau este prima data cand vreti sa incercati acest gen de promovare?

Pai, am mai avut ceva campanii dar nu am obtinut rezultate, nu am primit cereri pe site dar bugetul pe care l-am alocat s-a epuizat.

Cazul dvs. nu este unul solitar, de cele mai multe ori se verifica aceasta situatie, mai ales daca acele campanii nu au fost setate si monitorizate corect. De regula, un specialist certificat Google AdWords este cel care efectueaza setarile unui cont, optimizeaza campaniile si eficientizeaza bugetul avut la dispozitie; in caz contrar, intradevar, bugetul se poate cheltui rapid si fara rezultate

Bun, nu ma prea pricep dar as vrea sa stiu care e abordarea voastra, ce puteti sa faceti voi altfel. In alte cuvinte, puteti sa-mi oferiti rezultate?

Absolut. In AdWords, exista posibilitatea de a urmari conversiile; bugetul investit in promovare, chiar si limitat, trebuie sa aduca rezultate. Acum, rezultatele pot fi de mai multe feluri: expunere majora a brandului (branding, notorietate), conversii (contact prin formular, apeluri telefonice sau achizitii), retarghetare a utilizatorilor care au vizitat site-ul si au demonstrat un anumit interes dar din motive necunoscute nu au achizitionat sau nu v-au contactat. Abordarea noastra este una simpla: in functie de bugetul alocat, va putem oferi o previziune a ceea ce putem obtine ca si rezultat. Altfel spus, va ajutam sa eficientizati bugetul pe care il aveti la dispozitie astfel incat toate click-urile registrate in campanie sa fie cele de interes, evitam sa primiti click-uri pentru expresii asemanatoare dar care nu au o legatura directa cu site-ul dvs., imbunatatim scorul de calitate si va reducem Costurile Per Click – CPC.

Interesant. Ce costuri implica monitorizarea asta? Stiu ca exista si niste setari; ce costuri aveti?

Asa este: exista costuri de setare a campaniilor care se achita o singura data, la finalizarea setarilor iar lunar, mai exista un cost de monitorizare

Puteti sa-mi oferiti o indicatie mai clara? Cat m-ar costa setarea si apoi monitorizarea lunara a campaniilor?

Setarea are costuri diferite, in functie de campanii si porneste de la 50,00 Euro + TVA si poate ajunge la 300,00 Euro + TVA . Site-urile cu campanii limitate au costuri de pornire de 50,00 Euro iar site-urile foarte mari cu multe produse si campanii diversificate, pot ajunge la 300,00 Euro + TVA. Veti obtine o previziune de costuri clare ca sa puteti lua o decizie. Pentru site-urile cu bugete importante, costurile de monitorizare si setare sunt personalizate, in urma analizei contului.

Costurile difera mult. Care este factorul decisiv cu privire la costuri?

Una dintre cele mai costisitoare actiuni, este partea de creatie a bannerelor, acele reclame care se afiseaza pe site-urile partenere Google apoi, al doilea factor este complexitatea campaniei: timpul alocat setarii a doua campanii nu este acelasi cu timpul alocat pentru setarea si strategia a 10 campanii.

Da, mi se pare corect. As vrea sa-mi dati un cost si sa incepem. Cum procedam?

Va invitam sa ne trimiteti acest formular completat sau sa ne contactati telefonic. Vom reveni cu toate raspunsurile la intrebarile dvs.

Inca ceva: daca nu aveam un cont de AdWords, cum procedam?

Aproape la fel ca si in primul caz. Se face o analiza si o previziune de costuri, se fac setarile de rigoare iar costurile de monitorizare si setare, sunt aproape identice

Va multumesc!

Ne bucuram atunci cand putem sa ajutam! Asteptam cu interes solicitarea dvs.

Acest site foloseste cookies. Mai multe informatii. Navigand in continuare iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accepta.