"Daca ultimii mei bani ar fi 20 de dolari,
de 5 dolari as cumpara creioane iar de restul le-as face reclama"

Pentru a oferi un raspuns la cea mai frecventa intrebare de la clientii nostri, am adunat o serie de informatii generale care va ajuta sa va faceti o idee in ceea ce priveste investitia pentru promovarea unui site.

Buna,
Am un site, care este online de ceva timp, dar nu am vizitatori pe el. Am intrebat in stanga, in dreapta si am aflat ca am nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare. As dori sa stiu cat este pretul SEO al unui site, pe luna. Ma puteti ajuta?

Buna,
Va putem ajuta, facem SEO pentru o multime de clienti, dar preturile difera de la caz, la caz. Preturile de pornire pentru un site sunt de la 200 de euro pe luna.

Suna bine! Doresc o pozitionare pe termen lung si vizitatori interesati de site-ul meu si de ce pot sa le ofer (asa mi-au recomandat partenerii care au magazine online de ani de zile). Pot primi in 200 de euro tot ceea ce am nevoie? Stiu ca este un serviciu in care cat dai atata primesti.

Este bugetul potrivit pentru un site de prezentare sau un magazin online de dimensiuni mai mici. Desi nu este neaparat o regula, optimizarea magazinelor online este un proces mult mai amplu, ce implica costuri mai mari. De indata ce avem o idee mai clara despre site-ul dvs., va putem oferi o estimare precisa a costurilor.

Super! Am un magazin online de jucarii pentru copii, care din pacate nu prea genereaza vanzari dupa cum va spuneam.

Intelegem situatia. Puteti sta linistit, daca ati ales sa apelati la serviciile unei agentii pentru servicii de SEO, sunteti pe drumul cel bun, nici un magazin nu vinde fara oameni de marketing online in spatele lui! In curand magazinul dvs. va incepe sa vanda. In general pentru magazinele online si site-urile de talie medie clientii nostri platesc lunar, intre 200 si 500 de euro.

Care sunt cauzele care duc la aceste diferente de pret?

Ma bucur ca ati intrebat. Fiecare site este diferit. Fiecare platforma sau script este diferit creata de catre firma dezvoltatoare. Exista si o multime de alti factori care influenteaza preturile pentru SEO, cum ar fi: cuvintele cheie vizate, numarul acestora, concurenta, daca site-ul a suferit declasari/penalizari, daca s-a mai lucrat la optimizarea lui si asa mai departe. Unele sunt predispuse sa fie declasate si penalizate in Google, altele nu, dar sunt aduse in acest punct prin neglijenta sau dezinteres fata de SEO.

Abia acum inteleg. Va multumesc! Cum pot sa aflu care e situatia actuala a site-ului meu si eventualele costuri?

Cu drag. Acest lucru poate fi stabilit daca decideti sa solicitati mai multe informatii.

Solicitati aici o oferta SEO personalizata!
Acest site foloseste cookies. Mai multe informatii. Navigand in continuare iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accepta.